Who are our customers

Why not just our words, here is what and partners about us!

 

Pentru noi relatia cu Event Technology  a alunecat usor spre prietenie bazata pe incredere reciproca si respect.Ne bucuram de sprijimul lor in mod constant indiferent de amploarea  evenimentelor sau de locatia aleasa. Echipa Event Technology  este  o echipa tanara plina de resurse , proactiva care stie sa sa adapteze , sa faca fata celor mai exigente cerinte dar si sa se incadreze intr-un anumit buget si timp ceea ce este foarte important pentru noi.

 

Dana P.

Dal Travel

A fost si este in continuare o placere absoluta de a lucra cu Event Technogy . Fiecare membru al echipei  este  competent, jovial  si raspunde in fata nevoilor si asteptarilor noastre asigurand succesul evenimentelor derulate cu sprijinul lor. Evenimentele noastre sunt destul de complexe cu un numar mare de participanti , ceea ce implica multe echipamente cu sesiuni ce apar simultan intr-un loc cu camere pe mai multe niveluri, fiecare sesiune avand cerinte unice audio-video, set-up-uri  pe care echipa de la Event Technology se asigura sa ruleze fara probleme. In plus sunt deschisi la la toate cerintele surpriza sau problemele neasteptate ce pot aparea si pe care le-au rezolvat intotdeauna cu promptitudine si cu cel mai mare profesionalism. Recomand serviciile oferite de Event Technology cu toata increderea.

Valentina T

Evensys Consult

Event Technology ne-a oferit servicii excelente pe toata relatia noastra. Ei au fost transparenti cu privire la costurile serviciilor si au lucrat indeaproape cu noi pentru a adapta serviciile lor la nevoile noastre oferind in acelasi timp cea mai buna valoare pentru bugetul alocat. In zilele de eveniment respecta detaliile comunicate de noi asigurand succesul acestuia prin implicare 100%. Concluzia este ca asteaptam cu nerabdare sa lucram cu Event Technology in viitor si ii recomandam pentru nevoile dumneavoastra la evenimente, indiferent de cat sunt de mari sau de mici.

Corina D

Ai o intrebare?

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pin It on Pinterest