Selectează o Pagină

Scenotehnica

Scenotehnica si servicii de inchiriere scena pentru evenimente

Scenotehnica este termenul care cuprinde toate componentele unei scene, elementele cu ajutorul carora, se realizeaza dimensiuni mici (indoor) sau mari (outdoor) ale scenei, in functie de cerere pentru montarea luminilor si a altor dispozitive.

Organizezi un eveniment si ai nevoie de scenotehnica? La noi gasesti tot ce ai putea cauta legat de scenotehnica!

Pentru realizarea unui eveniment in aer liber deseori este necesara o scena. Event Technology poate asigura inchirierea unei scene, la care se poate adauga un podium modular. De asemenea se pot asigura structuri tip grinda pentru diverse evenimente precum expozitii, targuri, prelegeri si alte evenimente ce vor necesita scena, podium, grinzi.

Pentru evenimente mari, cele care se vor desfaura in aer liber, asiguram scena „outdoor” cu orice dimensiune dorita, cu structuri aditionale pentru suport „fly” si podium modular.
Organizezi un eveniment pentru zilele unui oras, un eveniment sportiv, concert, spectacol, prezentare de moda, lansare, putem furniza scena necesara impreuna cu sistemul de sonorizare si lumini conforme cu asteptarile tale.

Oferim servicii de inchiriere scenotehnica, si incercam sa ne adaptam cerintelor, si mai ales bugetului, preturile practicate fiind mai mult decat avantajoase. Acesta variaza in functie de tipul echipamentelor dorite, numarul lor, si alte aspecte.

Serviciul de inchiriere scenotehnica include asistenta tehnica pentru montaj si suport pe intreaga durata a evenimentului. Echipa scenotehnica, a Event Technology, este alcatuita din personal calificat ce va ofera ajutor pentru montarea corecta si punerea in functiune a tuturor echipamentelor inchiriate, dar si asistenta tehnica pe durata spectacolului.

Scenotehnica „Outdoor” de inchiriat pentru evenimentul tau. Deoarece dimensiunile sunt diferite in functie de producatorul scenei, si infrastructura din spatele scenei sunt la fel de diferita, te invitam sa ne trimiteti cererea pe email sau la telefon. Te asiguram ca vom oferi cea mai buna solutie scenotehnica pentru dimensiunile si dotarile pe care le vei cere.

Scenotehnica „Indoor” de inchiriat pentru evenimentul tau. Dimenisiuni diferite ale scenei, elemente de back stage diferite, toate acestea conduc la o oferta personalizata de scenotehnica pentru eveniment. Trimite-ne un email cu dimensiunile si echipamentele aditionale, iar noi iti vom oferi o solutie conforma cu asteptarile tale.

 

Servicii Video

Productie si montaj video.
Servicii dedicate proiectare video.

 

Audio Profesional

Solutii complete de sonorizare pentru locatii indoor sau outdoor.

 

Video Mapping

Videoproiectie – Proiectii si iluzii optice pe suprafetele obiectelor si cladirilor mapate.

 

Sisteme Conferinta

Sistem conferinta un mix de tehnologie pentru comunicare in timpul evenimentului.

 

Traducere simultana

Traducere simultana solutii complete pentru evenimente

Inchiriere echipamente

Sisteme conferinta complete sau doar echipamente individuale.

Ai o Intrebare?

 

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

 

Pin It on Pinterest