Selectează o Pagină

Servicii Audio Video

Tehnologie pentru Evenimente de orice amploare

Suntem producatori tehnici pentru industria de spectacole si evenimente corporate, gestionand eficient echipamentele profesionale de entertainment, sunet, lumini video si traducere simultana.

Experienta noastra de peste 10 ani se datoreaza pasiunii ce anima echipa noastra in utilizarea celor mai sofisticate tehnologii audio video, gratie investitiilor in echipamente de ultima generatie. Investitiile noastrea anuale depasesc suma de 50000 euro .

Dispunand de logistica proprie si echipamente intotdeauna de ultima generatie, EVENT TECHNOLOGY poate raspunde prompt celor mai pretentioase solicitari in materie de organizari de evenimente, eforturile noastre fiind permanent canalizate pentru a oferi servicii profesionale, de inalta calitate, clientilor si partenerilor nostri.

Cei mai bine pregatiti tehnicieni fac fata cererilor oricarui eveniment, folosind echipament profesionale de ultima generatie (boxe, mixere digitale, microfoane fara fir, casti, mixere video, etc) pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cea mai buna prezentare a evenimentului.

Servicii Video

Productie si montaj video.
Servicii dedicate proiectare video.

Detalii

Audio Profesional

Solutii complete de sonorizare pentru locatii indoor sau outdoor.

Detalii

Video Mapping

Proiectii si iluzii optice pe suprafetele obiectelor si cladirilor mapate.

Detalii

Sisteme Conferinta

Sisteme conferinta pentru congrese si evenimente. Solutie completa pentru comunicarea in locatia evenimentului cat si posibilitatea participarii online a auditorilor.

Detalii

Traducere Simultana

Event Technology ofera solutia de traducere simultana prin integrarea audio video, vizionarea si ascultarea vorbitorilor de catre traducatori, inclusiv dintr-o alta locatia adiacenta.

Detalii

Scenotehnica

Scenotehnica si inchiriere scena pentru evenimente. Event Technology poate asigura inchirierea unei scene complet utilita cu echipamentele necesare pentru sunet si lumini.

Detalii

Inchirieri Sisteme si Echipamente

Inchiriere sisteme conferinta complete sau doar echipamente individuale pentru traduceri simultane, proiectii si afisaj video, sisteme de sonorizare sau televoting.

Detalii

Ai o intrebare?

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pin It on Pinterest