Selectează o Pagină

Servicii Video

Productie si montaj video. Servicii dedicate proiectare video.

In producerea de materiale video suntem atenti de la bazele creatiei proiectului de film corporativ pana la modul in care acesta interactioneaza cu publicul si mesajul pe care il transmite. Nu ne sperie marimea proiectului sau cerintele acestuia, ci ne mandrim cu gestionarea intregului proces de productie, care va reflecta exigentele dumneavoastra cat si calitatea rezultatului obtinut.

Avem echipamentele, tehnologia si o echipa experimentata gata oricand pentru a transforma ideile si proiectul dumneavoastra intr-un material video cu adevarat exceptional.

“If you can dream it, you can do it.” Walt Disney

servicii video productie

Productie Video

Productia de film corporate include serviciile de dezvoltare ale conceptului, scripting-ul, cautarea locatiei potrivite, previzualizarea, scouting-ul, editarea video 2D si 3D, implementarea de efecte speciale si livrarea materialului video in formatul solicitat de catre benficiar.

Montaj Video

Editare, grafica animata, masterizare sunet, corectii imagine si compozitie, toate acestea duc la realizarea unui film corporate exceptional. Noi consideram ca post-productia video este la fel de impoartanta ca si cea mai clara imagine, culoarea perfecta sau sunetul cel mai curat.

Proiectare video

Orice proiect video are nevoie si de un sistem profesional de proiectare si afisare, ecrane de orice dimensiuni, sistem de sonorizare si tehnicieni experimentati.

Mai mult totul se poate gandi pentru Video Mapping, unde imaginea este transpusa, cartografiata pe elemente fizice, cladiri sau structuri iar sunetul si efectele speciale se impletesc cu imaginea pentru a obtine o experienta unica.

Video

Servicii Video

Productie si montaj video.
Servicii dedicate proiectare video.

Audio Profesional

Solutii complete de sonorizare pentru locatii indoor sau outdoor.

Video Mapping

Proiectii si iluzii optice pe suprafetele obiectelor si cladirilor mapate.

Sisteme Conferinta

Solutii pentru conferinte. Sisteme conferinta pentru evenimente

Inchirieriere Echipamente

Sisteme conferinta complete sau doar echipamente individuale.

Scenotehnica

Scenotehnica este termenul ce inglobeaza echipamentele pentru lumini si sunet montate pe elementul de baza numit scena.

Traducere simultana

Traducere simultana solutia completa pentru evenimente

Ai o intrebare?

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pin It on Pinterest