Selectează o Pagină

Sisteme conferinta profesionale

Inchiriaza sisteme conferinta pentru evenimente

Sisteme conferinta pentru evenimente

Sistemul conferinta este tehnologia care permite conectarea in paralel a mai multor echipamente, cum ar fi notebook si videotelefon, cu periferice – sisteme de videoproiectie, table interactive, camere si sisteme de sonorizare, document reader, fara a exista intreruperi si distorsiuni provocate de conflictele dintre anumite software-uri si utilizatorii de la distanta. Pentru ca acesta tehnologie sa poata fi folosite este nevoie de acces internet pentru realizarea streaming-ului.

Event Technology ofera solutii sistem conferinta, congrese si evenimente. Datorita standardelor ridicate de calitate pe care ni le-am impus am reusit sa devenim colaboratori exclusivi pentru mai multe locatii unde au loc conferinte.

Event Technology pune la dispozitia clientilor atat varianta de inchiriere de echipamente sistem conferinta cat si solutia completa.

Sistem conferinta un mix complex de tehnologie audio video

Sisteme Conferinta este o solutie care ajuta la o desfasurare optima a unei conferinte. Salile dedicate acestui scop trebuie sa aiba integrate sisteme audio-video speciale, menite sa asigure confort, o buna sonorizare si vizualizare pentru auditorii evenimentului.
Event Technology inchiriaza echipamente de audio conferinta si video conferinta pentru evenimente cu auditorium larg. La inchirierea sistemelor de conferinta oferim inclusiv instalare si asistenta tehnica.

Aplicabilitate

  • conferinte
  • intalniri afaceri
  • congrese
  • training
  • coaching
  • workshop
  • lansari de produse

Inchiriaza sau foloseste sisteme de conferinta de la Event Technology

Solutia sisteme conferinta este compusa din cele doua principale sisteme mixate si optimizate pentru a avea cele mai bune rezultate. Este vorba de sistem de videoconferinta si sistemul de audio conferinta.
Sistemul de videoconferinta este format din terminalul videoconferinta(camera HD cu zoom optic si telecomanda), serverul de multiconferinta, server de captura si streaming web, software pentru management, pasivele de conectare intre echipamente.
Sistemul de audio conferinta este format din microfoane cu functii presetate pentru discutii si sonorizarea locatiei.

Servicii Video

Productie si montaj video.
Servicii dedicate proiectare video.

Audio Profesional

Solutii complete de sonorizare pentru locatii indoor sau outdoor.

Video Mapping

Proiectii si iluzii optice pe suprafetele obiectelor si cladirilor mapate.

Sisteme Conferinta

Solutii pentru conferinte. Sisteme conferinta pentru evenimente

Inchirieriere Echipamente

Sisteme conferinta complete sau doar echipamente individuale.

Scenotehnica

Scenotehnica este termenul ce inglobeaza echipamentele pentru lumini si sunet montate pe elementul de baza numit scena.

Traducere simultana

Traducere simultana solutia completa pentru evenimente

Ai nevoie de un sistem de conferinta?

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pin It on Pinterest