Selectează o Pagină

Maparea Video sau Video Mapping

Tehnologie de proiectie video cu care poti transforma diferite obiecte intr-o suprafata de afisare.

Mapare video sau video proiectie pe obiecte sau cladiri

Maparea video este un mediu nou si provocator, care combina proiectia imaginilor pe diferite obiecte sau cladiri, cu magia iluziei optice. Un spectacol de mapare video creeaza o experienta inedita prin interactionarea vizuala, aceasta avand un potential viral fantastic.

Maparea video sau video mappingul este o adevarata arta de a transpune si a sugera ideile pe care le doresti promovate cu ajutorul imaginilor de mari dimensiuni sau jocurile de imagistica 3D. Video mappingul se joaca practic cu mintea ta, prin crearea iluziilor optice proiectate pe suprafetele obiectelor si cladirilor.

Ce este defapt maparea video sau video mapping-ul?

Este tehnologia de proiectie video cu care poti transforma diferite obiecte intr-o suprafata de afisare. Cu ajutorul proiectoarelor profesionale si software-ul specializat poti transforma orice obiecte sau spatiu intr-un mediu virtual interactiv.

Acest serviciu este folosit indeosebi in lansarile de produse noi, sau de catre artistii de muzica electronica. Maparea video este practic o campanie de publicitate ce utilizeaza tehnicile de cartografiere si introduce auditorul in lumea creata pentru produsul ce se doreste prezentat, impactul fiind mult mai puternic decat al unei campanii de publicitate normala.

Event Technology va pune la dispozitia dumneavoastra echipamente profesionale necesare unui eveniment in care includeti prezentarea prin mapare video sau video mapping, inclusiv specialistii care va vor asista pentru a fi un eveniment garanta reusit.

Da suflet evenimentului prin tehnica de mapare video impreuna cu echipa profesionista, care iti va transpune si sublinia ideile printr-o video proiectie revolutionara.

Proiectoare specializate aflate in productia evenimentelor video mapping Event Technology: Panasonic, Barco, Christie

Servicii Video

Productie si montaj video.
Servicii dedicate proiectare video.

Audio Profesional

Solutii complete de sonorizare pentru locatii indoor sau outdoor.

Video Mapping

Proiectii si iluzii optice pe suprafetele obiectelor si cladirilor mapate.

Sisteme Conferinta

Solutii pentru conferinte. Sisteme conferinta pentru evenimente

Inchirieriere Echipamente

Sisteme conferinta complete sau doar echipamente individuale.

Scenotehnica

Scenotehnica este termenul ce inglobeaza echipamentele pentru lumini si sunet montate pe elementul de baza numit scena.

Traducere simultana

Traducere simultana solutia completa pentru evenimente

Ai o intrebare?

Pentru orice informatii despre serviciile noastre contacteaza-ne. Te asiguram ca vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Pin It on Pinterest